Brugervejledning

  • Jeg fører journal over dit forløb. Oplysningerne er til internt brug, og de bliver opbevaret under betryggende forhold. Jeg har opbevaringspligt i fem år.
  • Som psykolog har jeg tavshedspligt. Der vil således hverken blive givet informationer til pårørende, din læge eller andre offentlige institutioner.
  • Under et længere terapiforløb skal du forvente en personlig udvikling, der betyder, at du kan opleve at blive følelsesmæssig berørt på forskellig måde. Du må regne med, at dét at arbejde terapeutisk med sig selv, kan være smertefuldt, nogle gange angstfyldt og hårdt arbejde. At komme til aftalerne – selv om du har det dårligt – kan være et godt udgangspunkt for forløbet.
  • Det er dig der afgør, hvor mange ringe, du vil have pillet af løget. Har du en konkret problematik du vil have arbejdet med, kan vi koncentrere os om den. Jeg er ikke arkæolog og kan sagtens forholde mig til nutiden. Vigtigt for mig er det, at du efter hver samtale har noget med hjem, som du har mulighed for at bearbejde/afprøve i hverdagen. Det er med håndværkere som med psykologer – der er nogen du matcher bedre end andre. Kan jeg ikke give dig dét, du mener at have brug for fra en psykoterapeut, guider jeg dig gerne videre til en anden.  

Priser

Forsikringsdækning/Tilskud fra ”Danmark” er mulig. 

 
Klinikken har følgende priser
 
  • Individuelle samtaler 60 min. kr. 900 
  • Parterapi/familiesamtaler 60 min. kr. 900
  • Netværkssamtaler 90 min kr. 1200 
 
Afregning sker forud for konsultation eller umiddelbart efter. Du kan betale via pengeoverførsel til registreringsnr. 6869, kontonr. 1036997, Nordfyns Bank. Du kan også betale med MobilePay og naturligvis også med kontanter. 
 
Regler for aflysning
Som udgangspunkt ligger en aftale/et aftaleforløb fast. I tilfælde af sygdom skal du ringe afbud på telefon 27519888 (læg evt. besked) indtil kl. 16 dagen før den aftalte konsultation, så tiden kan tilbydes videre. Ved senere afbud afregnes den aftalte konsultationspris.